info@viervoeterbazaar.nl
06-12331614
Ma-Vr 09:00 - 17:00 uur

Ruilen & retourneren

Heb je een vraag over de mogelijkheden van ruilen & retourneren? Hieronder vind je antwoorden op de meestgestelde vragen.

Na een aankoop heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, van de aankoop af te zien. Na je melding dat je afziet van je aankoop, heb je nog 14 dagen om de reeds ontvangen artikelen terug te sturen. Het is niet mogelijk om een artikel te ruilen voor een vervangend artikel.

Is je bestelling onvolledig of beschadigd geleverd? Wat vervelend! Neem dan zo snel mogelijk na de ontdekking contact op met onze klantenservice, en stuur even een foto van het defecte, of verkeerde artikel mee. Vermeld ook de EAN code van het product. Deze code kun je vinden op de witte sticker die op het product of de verpakking aanwezig is. Het gaat om de code die boven de streepjescode vermeld staat:

Voor alle producten die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat het product in goede staat moet zijn en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. Heb je een product ontvangen waarbij dit niet het geval is, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice, dan kijken we naar een oplossing. Vermeld altijd even de EAN code van het product waar het om gaat. Deze code kun je vinden op de witte sticker die op het product of de verpakking aanwezig is. Het gaat om de code die boven de streepjescode vermeld staat:

Is je bestelling onvolledig of beschadigd geleverd, neem dan zo snel mogelijk na de ontdekking contact met ons op, en stuur even een foto van het defecte artikel mee. Vermeld ook de EAN code van het product. Deze code kun je vinden op de witte sticker die op het product of de verpakking aanwezig is. Het gaat om de code die boven de streepjescode vermeld staat:

Vermeld in je bericht ook de kosten voor de retourzending, die krijg je uiteraard van ons vergoed. Na onze beoordeling van de schade en het product waar het om gaat krijg je van ons instructies voor de retourzending.

Heb je je bestelling retour gestuurd, omdat deze onvolledig of beschadigd was? Dan ontvang je zo snel mogelijk het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) terug, maar uiterlijk binnen 7 dagen na de ontbinding van de overeenkomst. We betalen je terug via de betaalmethode waarmee je hebt betaald.

We betalen je terug via de betaalmethode waarmee je hebt betaald. 

©2024 Viervoeterbazaar.nl - Alle rechten voorbehouden.